Info

Splošni pogoji

Izjava o varstvu osebnih podatkov za spletno stran

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov velja za spletno stran www.un-rentabike.si (v nadaljevanu naša spletna stran).
Osebne podatke v podjetju Nikibau, gradbeništvo, d.o.o. (v nadaljevanju naše podjetje), zbiramo in uporabljajo izključno v soglasju z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebne podatke kot so (ime in priimek, naslov, e-naslov, številka telefona ali GSM), hranimo le za potrebe kontaktiranja in so vezani na spletni obrazec za povpraševanje in spletni obrazec za rezervacijo, ki ga izpolnite na naši spletni strani. Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Zbiranje in hranjenje podatkov

Za obisk naše spletne strani praviloma ne potrebujemo vaših osebnih podatkov, le v primeru, ko izpolnite spletni obrazec za povpraševanje. Z obiskom naše spletne strani zabeležimo informacije o imenu vašega spletnem ponudniku in o spletnih straneh, s katerih dostopate k nam. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa uporabimo za statistične namene (npr. analiza števila obiskov naše spletne strani).

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identiteto posameznika. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete.